KONYA / AKŞEHİR - Akşehir Şehit Nebi Arslan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Odalarımız

OTELİMİZ 24 SAAT AÇIKTIR.

Kurumumuzun bünyesinde yer alan Otelimizde  gelen ziyaretçilerimize güler yüzlü ve profesyonel hizmetler sunulmaktadır.

Rahat etmeniz için özenle tasarlanmış 32 oda bulunmaktadır. Bu odaların 27'si tek yataklı çift kişilik, 2'i gurup 3 kişilik, 3'ü suit duble yataklı olarak dizayn edilmiştir. Odalarımızda, merkezi ısıtma, duşakabin, duş, şampuan, sabun, havlu takımı, 24 saat sıcak su, tv, minibar, direkt telefon imkanları , saç kurutma makinesi, ücretsiz internet hattı, mevcuttur.

Otelimiz 32 oda ve 63 yatak kapasitelidir.Odalarımız temizlik kadromuz tarafından düzenli olarak temizlenmektedir.  Otelimizden üyelerimize ve üye olmayan vatandaşlarımıza olmak üzere faaliyet yelpazemizi tüm vatandaşlar çapına yaymaktayız. Üye veya üye yakınına olan hizmetler yönetmelikler çerçevesinde daha ekonomiktir.

Suit Oda

Suit odamızda merkezi ısıtma, duşakabin, duş, 24 saat sıcak su, tv, minibar, direkt telefon imkânları, saç kurutma makinesi, şampuan, sıvı sabun, sabun , kolanya, havlu seti, ücretsiz internet hattı, oturma grubu,  mevcuttur.

Aile Odaları

Aile odamızda, 2 adet tek yatak, merkezi ısıtma, duşakabin, duş, 24 saat sıcak su, tv, minibar , şampuan, havlu seti, saç kurutma makinesi, ücretsiz internet , mevcuttur.

2 Yataklı Oda

2 yataklı odalarımızda, 1 adet double yatak 2,  adet tek kişilik yatak, merkezi ısıtma, duşakabin, duş, 24 saat sıcak su, tv, minibar , saç kurutma makinesi, ücretsiz internet hattı, mevcuttur.

Gurup Odası

Gurup odalarımızda, 4 yatak, merkezi ısıtma, duşakabin, duş, 24 saat sıcak su, tv, minibar saç kurutma makinesi, ücretsiz internet hattı, mevcuttur.

Akşehir Öğretmenevi ResepsiyonAkşehir Öğretmenevi ResepsiyonAkşehir Öğretmenevi Resepsiyon

Yayın: 29.12.2012 - Güncelleme: 24.09.2021 13:03 - Görüntülenme: 6606